Våra kära telefoner har blivit en stor del av oss själva och många av oss skulle inte få hälften så roliga liv som vi har nu om vi skulle förlora våra telefoner. För vad innehåller de om inte en väg till kommunikation, till spel och till en tid där dödtid inte kan få plats. För har vi en stund ledigt som vi inte vet vad vi ska göra med kan vi alltid plocka fram våra iPhone. Det har både lett till att allt fler börjar spela mängder av olika pokerspel och kluriga spel. Ja, till en värld då vi gärna vill ha lite ”dödtid” så vi hinner spela. Men, handen på hjärtat. Hur beroende är du av din mobiltelefon?

Full tilt poker i mobilen

Det här med att spela spel är kul! Och att spela spel i mobilen från full tilt poker som du även kan vinna pengar på är även ännu roligare. Nu när våra telefoner blivit lite större, lite bättre och lite mer fängslande finns det ingen anledning längre att bara begränsa sig till att spela poker online på datorn.

  • Ingå i en stor grupp spelare och möt ett nytt bord med nya motståndare varje hand
  • Flytta direkt till ett nytt bord när du foldar
  • Spela No Limit Hold’em eller Pot Limit Omaha för riktiga pengar eller låtsaspengar
  • Logga in med ditt existerande konto eller skapa ett konto om du inte har något
  • Gör snabba och enkla insättningar på din mobilenhet

 

Detta är vad Full tilt poker erbjuder och då kan man nästan bara önska att man befinner sig i en tågkö och kommer bli strandad i en hel timma. Kanske kommer du ut från kaoset som en miljonär? Ja, för drömma ska man.

Ja, våra smartphones har fått oss att ta till ett nytt beteende och får oss människor att ständigt vilja ha saker att göra. Den får oss att koppla av, och visst är väl det bra i ett samhälle som bara kräver mer och mer av oss.